Üdvözöljük a Szentkereszty Stephanie Egyesület honlapján!

Stimate Vizitator și Cititor

Bine a-ți venit pe pagina Asociației Szentkereszty Stephanie.Citind și explorând website-ul nostru, o să obțineți o perspectivă despre
viața Asociației, despre activitățile, misiunea, inițiativa și realizările acesteia, despre obiectivele și perspectivele din viitor, precum și despre valorile reprezentate de noi.

Organizația noastră

Credo-ul asociației noastre este ca, fiecare comunitate să se bazeze în principal pe propriile puteri, trebuie să-și rezolve grijile și totodată să-i sprijine pe cei nevoiași. Noi credem în comunitate și în schimbare de atitudine socială, care estimează valoarea umană, noi credem că investițiile în valori umane este cea mai eficace și plină de satisfacții în comportamentul uman, precum credem și în obligativitatea față de semenii noștrii.

Stimate vizitator!

Cu ajutorul acestui mic videofilm o să intrați în viața asociației noastre, și o să accesați virtual noul nostru sediu. Vă rog să ne contactați telefonic la numărul de telefon: 0744307472, dacă doriți să vizitați sediul nostru.Vizitatorii noștrii, pe lângă o cafea sau un ceai preparat și servit de persoanele cu dizabilități, pot să-și petreacă timpul într-un ambient relaxat. Aici vizitatorii se pot întâlni cu sentimentul acceptării necondiționate dintre oameni.

Unitatea Protejată Búzamag

Asociația Szentkereszty Stephanie din mun. Târgu Secuiesc, în baza Legii nr. 448/2006, în anul 2009 a înființat Unitatea Protejată Búzamag cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu deficiențe de handicap și a oferii egalitatea de șanse.

Activitățiile noastre

În munca noastră admonestarea Baroanei Szentkereszty Stephanie spune că: „Toată munca cu care ne confruntăm trebuie să o realizăm conștiincios cu modestie și fidelitate ca binecuvântările Atotputernicului să fie cu noi” .

Ultimele noutăți

 

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Opțiuni de asistență

În cazul în care sunteţi de acord cu valorile şi obiectivele organizației noastre și doriți să ajutați și să încurajați persoanele cu deficiență de handicap, persoanele dezavantajate social și persoanele aflate în criză, vă rugăm sprijiniți organizația noastră.

Află mai multe