Üdvözöljük a Szentkereszty Stephanie Egyesület honlapján!

Tisztelt látogató, Kedves olvasó!

Köszöntöm Önt a Szentkereszty Stephanie Egyesület honlapján.
Honlapunk olvasása, böngészése által betekintést nyerhet szervezetünk életébe, missziójába, tevékenységeibe, kezdeményezéseibe, megvalósításaiba, jövőbeli célkitűzéseibe, perspektiváiba valamint az általunk képviselt értékekbe.

Szervezetünk

Egyesületünk hitvallása, hogy minden közösség elsősorban a maga erejére támaszkodva kell megoldja gondjait, támogassa rászorultjait. Hiszünk a közösségi és társadalmi szemléletváltásban, amely az emberi értéket becsüli, hisszük, hogy az emberi értékbe történő beruházás a leghatékonyabb, leghálásabb magatartás valamint emberi, felebaráti kötelesség is.

Videó

Tisztelt látogató!
E kis videó által betekintést nyerhet szervezetünk életébe és virtuális látogtást tehet új székhelyünkön.
Előzetes időpont egyeztetés alapján (0744307472-es telefonszámon), Teaházunk látogatói egy csésze tea vagy kávé mellett, melyet a fogyatékkal élő személyek készítenek és szolgálnak fel, kellemes hangulatban tölthetik idejüket.
Látogatóink megtapasztalhatják ittlétük alatt az együttműködés, és a másság feltétel nélküli elfogadását.

Búzamag Védett Egység

A fogyatékkal élők életminőségének javítása és esélyegyenlőségük társadalmi ügyének felkarolása céljából a kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület létrehozta 2009-ben a Búzamag Védett Egységet.

Legutóbbi eseményeink

Keine Ergebnisse gefunden

Die angefragte Seite konnte nicht gefunden werden. Verfeinern Sie Ihre Suche oder verwenden Sie die Navigation oben, um den Beitrag zu finden.

Támogatasi lehetőségek

Amennyiben egyetért céljainkkal, értékeinkkel és segíteni szeretné az általunk felkarolt a fogyatékos, halmozottan hátrányos, krízishelyzetben levő személyek életét, támogassa szervezetünket.

Tudjon meg többet